. .
Oleh kerana terlalu banyak menonton VCD lucah,timbullah dan terbayanglah dalam fikiran akan nikmat kepuasan jika isteri sendiri yang menjadi melihat pelakon lain yang beraksi lebih menghairahkan dan menghangatkan jika isteri sendiri yang berlakon.
Inilah punca yang memulakan semua cerita yang diceritakan di membayangkan dalam fikiran isteri main dengan lelaki lain dan dengan hanya membayangkan sahaja aku sudah dapat merasakan kepua jika benar terjadi,tentulah suatu yng paling istimewa dapat aku rasai dan keca dapat aku gambarkan dengan kata2.
Semua telah dirancang dengan mudah hendak mendapat peluang dan kesempatan melihat isteri main dngan lelaki lain.
Ini adalah pertama kalau kalau jadi aku akan dapat melihat dengan mata kepala sendiri isteri main dengan lelaki lain.
Isteri aku pernah main dengan lelaki lain sebelum ini tapi aku tak dapat melihatnya kali itu aku jugak yang rancangkan.
Dari perkenalan dalam internet aku dapat pasangan yang sama2 berjanji di satu Hotel dan bila bertemu kami hanya book satu bilik macam mana,kami bersetuju masuk bilik secara bergilir2.
Nak buat macam mana,terpaksalah aku setuju sebab ini pertama kali dalam sejarah setelah dipersetujui aku pun masuk lah bilik dulu bersama pasangan baru aku banyak yang dapat aku ceritakan kerana aku tak berapa bersungguh untuk main dengan pasangan baru aku tu kerana aku lebih ghairah memikirkan isteri aku. akan main dengan pasangan barunya nan terpancut cepat ketika main dengan pasangan aku tak aku pun aku rasa tak puas jugak kami selesai lalu kami pun turun ke lobi untuk berjumpa isteri aku dan suami. pasangan aku tu.
Mereka tersenyum bila melihat kami.
"cepat" kata mereka.
Apa yang dapat kami ka terpaksa mengaku yang aku tak tahan sangat nak buat macam mana.
Kini tibalah pulak giliran isteri aku mengikut lelaki itu kedalam bilik.
Dia agak keberatan,maklumlah tak pernah buat kerja semacam tu sebelum ini.
Terpaksalah aku pujuk kerana kata ku aku dah dapat isterinya,hendak tak hendak terpaksalah dia pula kena main dengan suaminya dengan berat hati dan dalam keadaan terpaksa ikut lelaki itu naik kebilik.
Setelah isteri aku hilang dari pandangan mata aku bila pintu lif tertutup,tak dapat aku nak luahkan dengan kata2 bagaimana perasaan aku ketika itu bila memikirkan yang isteri aku akan main dengan lelaki lain sekejap lagi.
Takut,berdebar,ghairah dan entah apa2 perasaan lagi pun aku tak dapat nak ceri nafas aku dibua terkeluar sepatah kata pun aku waktu itu walaupun pasangan baru aku yang baru saja aku setubuhi ada bersama aku ketika itu.
Apa yang aku fikirkan dan bayangkan ketika itu ialah isteri aku yang telah aku kahwini selama ini sedang berada dalam bilik bersama lelaki lain yang baru kami terasa amat lambat berlalu.
Fikiran aku bercelaru.
Gemuruh tubuh aku,gementar pun ada dan sebenar nya aku tak dapat nak gambarkan perasaan aku waktu i dan bun rasa takut,ada rasa ghairah dan entah apa2 rasa lagi yang aku sendiri tak dan tak senang duduk aku dibuatnya.
Setelah lama dan puas aku menunggu,pintu lif terbuka dan tersembul lah wajah mereka yang aku tunggu2 selama ini.
Mereka berjalan beriringan dan masing2 nampak ceria dan aku lega benar bila mereka dah selesai berbual sebentar dalam suasana yang amat mesra dan selepas itu kami pun berpisah.
Dalam kereta menuju balik kerumah aku tak sabar2 bertanyakan isteri aku apa yang berlaku antara mereka.
Isteri aku pun aku pun ceritalah apa yang berlaku antara aku dengan pasangan aku cerita dulu sebab aku tak sabar2 nak mendengar ceritanya pulak.
Isteri aku berkata apabila sudah berada dalam bilik,dia duduk dihujung katil dan lelaki itu duduk berbual sebentar dan faham lah lelaki itu bahawa ini adalah kali pertama bagi isteri aku main dengan lelaki lain setelah kami berka aku pada waktu itu masih rasa keberatan untuk. buat hubungan sex dengan lelaki i boleh biarlah mereka berbual dan lelaki itu tak jadi sentuhnya apatah lagi main dengannya.
Lelaki itu pandai memujuk.
Katanya dia akan buat isteri aku gembira malam itu dan dia tidak akan lakukan apa2 yang isteri aku tak membisikan kata2 sayang ketelingga isteri ku dia pun mula mencium isteri aku.
Kemudian mereka bercium mulut dan saling menghisap lidah.
Mencium pipi,leher dan tangannya mula memainkan aku mengaku dia mula hanyut dan dah mula terasa sedap dan nikmatnya disentuhi dan dicumbui oleh lelaki lain.
Maklum lah dengan aku suaminya ini dah bertahun kami main dah tak terasa kelainannya lagi.
Dah tak ada apa yang istimewanya lagi.
Isteri aku sudah di buai nimat akibat di perlakukan oleh teman baru nya itu.
Mata isteri aku terpejam kerana keasyikan yang tak terhingga bila teman nya mecium leher dan tangannya mengusap dan meramas2 payu dara nya(masih berpakaian lengkap).
Temannya sedar isteri aku telah lemas dan rela diperlakukan apa saja,dia pun mula menanggalkan baju isteri aku.
Tinggallah bra dan kain nya terus mencium dada isteri aku dan isteri aku tak tahan dan terpaksa baring.
Temannya mengiringkan badan isteri aku dan dia membuka butang branya dan tersembul lah payu dara isteri aku.
Isteri aku sendiri merasa teramat terangsang dan ghairah sekali bila temannya membuka baju dan branya.
Maklumlah ini kali pertama dia bersama lelaki lain selain daripada aku.
Isteri aku mengaku dia amat terangsang dan merasa ghairah sangat pada waktu i hatinya dia mahu lelaki itu teruskan aktivitinya meraba,mengusap,mecium dan mengomolinya.
Temannya sudah berpengalaman dan tahu keadaan isteri aku waktu itu dengan melihat mata dan reaksi isteri aku.
Dia tersenyum kerana isteri aku dah mengalah dan sekarang menyerah tubuhnya sepenuhnya kepadanya.
Temannya tak melepaskan peluang terus menghisap dan sebelah tangan meramas2 payu dara yang sebelah lagi.
Sebelah tangan lagi mengusap2 perut dan turun ketundun isteri aku.
Mata isteri aku terpejam,nafasnya kencang,dadanya sesak menikmati kepua aku mengaku dia terpancut dan pantatnya berair ketika lidah temannya menghisap puting teteknya dan tundunnya diraba dan diusap.
Isteri aku dah hilang kewarasan,dia merenggek2 kecil,mengetap bibir dengan mata yang bertindak membuka kainnya.
Mencium paha dan sekitar aku lupa diri dan lupa menguasai diri.
Temannya melurut turun pantiesnya yang lembap akibat air isteri aku yang dah banyak keluar.
Nah sekarang isteri aku berbogel terbaring diatas katil bersama teman barunya.
Isteri aku tak dapat menceritakan betapa nikmat dan dirinya benar2 hanyut bila teman nya mencium dan menjilat nya keluar lagi.
Setelah puas temannya mencium dan menjilat indah isteri aku,dia pun membuka semua pakaiannya.
Agak mengambil masa juga bila dia membuka pakaiannya sendiri tanpa pertolongan isteri aku.
Dengan masa rehat sekejap itu isteri aku pun membuka mata kembali dan terlihat lah dia dengan mata nya sendiri dihadapannya berdiri seorang lelaki lain yang sedang berbogel.
Terlihatlah dia kepada konek lelaki i isteri aku koneknya kecil sedikit berbanding aku punya tetapi kerasnya lain macam.
Ternampak benar2 keras.
Temannya merangkak keisteri aku yang sedang berbaring.
Isteri aku faham sekarang tiba pula giliran dia memainkan aku yang sudah hanyut dalam keghairahan itu mencapai konek teman nya dan terus menghisapnya dengan penuh romantis sudah berpesan padanya supaya hisap konek lelaki dengan perlahan dan penuh roman nampak gelojoh.
Isteri aku terus menghisap konek temannya sambil tangannya memainkan mendengus dan mengerang kecil,air mazinya terkeluar dan isteri aku mengaku dia dapat merasakan nya dan dia terus hisap dan menelannya.
Mungkin temannya tak tahan diperlakukan begitu oleh isteri aku,dia pun menarik cepat2 koneknya dari mulut isteri aku.
Dia mencium dan menjilat pula indah isteri aku.
Isteri aku berair lagi dan pantatnya memang kebasahan betul.
Lelaki tadi sudah tak dapat tahan agaknya dia terus menindih isteri aku,memegang koneknya dan menusuk kelubang indah isteri aku.
Isteri aku benar2 dalam nikmat nafsu yang bergelora.
Lupa dia pada dia yang sebelum ini dia keberatan untuk terjerumus dalam aktiviti dia sudah dikuasai nafsu sepenuhnya.
Isteri aku tak dapat ceritakan sebenar nya apa yang berlaku bila temannya mula mula menusuk koneknya kepantat isteri aku kerana dia benar2 hanyut dalam keghairahan dan tak sedar apa yang berlaku.
Setelah menyorong tarik ,masuk dan keluar indah isteri aku,teman nya dah tak tahan benar dan dia benar2 hendak terpancut dan dia berbisik ditelingga isteri aku.
Katanya,"sayang,abang dah nak keluar ni,nak lepas kat mana?"Isteri aku yang sedang dalam kegahirahan yang amat sangat itu menjawab,"lepas kat dalam,bang".
(Isteri aku baru lepas period dan waktu itu adalah waktu selamat).
Temannya puas mendengar jawapan isteri aku dan menambahkan kelajuan sudah lupa dalam rasa keghairahan yang teramat telah menguasai mereka berdua.
Mereka dipuncak kepuasan yang teramat lelaki itu membenamkan koneknya sedalam mungkin kedalam indah isteri aku dan melepaskan aku tersentak dan terangkat punggungnya menahan kesedapan yang tak nya rebah menindih isteri aku dan mereka berkucup. kepuasan.
Temannya kebilik air membasuh dan isteri aku terus memakai panties nya.
Aku dah berpesan dari awal lagi,kalau dia sanggup main dengan lelaki lain dan sampai pada tahapnya bila lelaki itu hendak terpancut air maninya dan pada ketika itu jika isteri aku sanggup membiarkan lelaki itu terpancut didalam pantatnya,dia tidak boleh membasu didalam dan terus pakai panties.
Kerana aku ingin lihat buk nya isteri aku ingat akan pesanan aku i keluar dari bilik air dan bertanya dengan hairan mengapa isteri aku tak pergi memba dengan selamba menjawab,"nak bawak balik buahtangan untuk suami".
Temannya tersenyum mendengar jawapan i lah kisah pengalam pertama kami>Kali pertama aku main dengan isteri orang dan kali pertama juga isteri aku main dengan lelaki lain.
Sayangnya aku tak dapat melihat aksi mereka.
Aku dan isteri sanggup membuat aktiviti ini hanya semata2 kerana terpengaruh kepada adegan2 dalam vcd lucah yang pernah kami ingat lagi pertama kali bila aku menyuarakan niat aku hendk melihat isteri aku main dengan lelaki lain.
Tentulah dia memban kelamaan aku berjaya memujuknya untuk mencuba.
Itu lah ceritanya bagaimana kami boleh terjerumus dalam hubungan sex sebegini.
Isteri aku akhirnya mengaku dia pun sedap dan puas bila main bersama teman nya i pun mencadangkan pada nya untuk main lagi dengan syarat kali ini aku nak lihat setuju dan ini lah yang sebenarnya yang hendak. aku ceritakan disini bagaimana kami boleh sampai hingga kesini.
Balik kepada mukadimah diatas tadi,maka sampailah hari dan saat yang di melihat isteri main dengan lelaki lain.
Aku kenal lelaki ini didalam internet juga.
Setelah aku pasti dia boleh dipercayai dan merupakan calon yang sesuai aku pun berikan nombor talipon kami untuk dia hubungi dan berkenalan dulu dengan isteri ku.
Mereka saling berhubung talipon selepas itu dan topik perbualan mereka sudah termasuk soal2 merka(isteri ku dan temannya)mesra dan serasi.
Aku pun merancangkan dengan dan tempat yang sesuai harus ditentukan dulu.
Setelah semuanya beres aku berpesan pada isteri aku bagaimana dan apa kah yang boleh dan tak boleh dilakukan semasa bersama nan merancangkan supaya mereka berdua dapat bersama membeli baju tidor,bra dan panties baru untuk isteri aku bagi meraikan malam yang penuh istimewa ini.
Baju tidor putih yang tentunya jarang dan amat seksi sekali dengan satu set bra dan panties warna hitam.
Tibalah hari dan tadi sudah book satu bilik dan menunggu didalamnya.
Seperti yang dijanjikan aku sampai dibilik nya jam 8.
20 malam.
Sampai dihadapan pintu bilik aku menekan loceng.
Isteri aku sembunyi dibelakang.
Dia merasa gementar dan amat berdebar untuk bertemu teman barunya.
Maklumlah selama ini hanya berbual melalui talipon pernah tengok muka.
Entah macam mana orangnya.
Takut dan berdebar.
Pintu dibuka dan nampak lah lelaki aku terkejut dan terkedu kerana tak seperti yang dibayangkannya.
Walau apa pun kami berjalan ma terus duduk dikerusi dan isteri di atas ka ya,kami saling bersalam dan memperkenalkan diri sewaktu dimuka pintu tadi.
Kami berbual2 diatas kerusi dan mereka berdua diatas kati berdua.
Seperti dirancangkan isteri aku membawa beg yang dibawanyakebilik air.
Dalam beg itu lah ada pakaian tidornya yang baru dibeli i aku ingat rancangan awal kami dan terus memangil teman barunya kebilik air.
Terdengar suaranya memanggil dari bilik air,"bang,mari kejap".
Aku pura2 tanya,"abang yang mana?".
Isteri menjawab,abang yang baru la".
Aku tersenyum dan teman nya berjalan kebilik air.
Aku tak tahu apa yang sebenarnya berlaku.
Tetapi rancangan awal aku ialah bila didalam bilik air aku mahu mereka bercium dulu sepuas2nya dan akhirnya meminta temannya membuka semua itu saja dan kemudian temannya akan keluar semula dimana isteri aku menggenakan pakaian tidornya.
Aku tak tahulah apa sebenarnya yang berlaku diantara mereka.
Tetapi yang aku tahu aku kerasa amat terangsang dan ghairah sekali bila membayangkan apa yang mereka berdua sedang buat.
Sekejap lepas itu lelaki itu pun keluar semula dan kami berbual2 lagi.
Selepas itu keluarlah isteri aku dengan pakaian tidor nya yang teramat seksi pada pandangan aku.
Baju tidor berwarna putih dan jelas terlihat didalamnya bra dan panties yang berwarna aku teramat2 terangsang hingga tak tahu nak cerita bagaimana perasaan aku waktu bila melihat isteri aku dengan pakaian tidornya yang seksi dilihat oleh teman barunya dan aku memahami. benar isteri aku ini akan disetubuhi sepuas2nya oleh teman barunya ini.
Terkeluar kata2 dari mulut aku,"ni yang abang tak tahan ni.
Rasa nak bawak balik ra abang macam ni".
Isteri aku dengan selamba terus duduk betul2 disebelah temannya dan berkata," mengarut.
Dah janjikan nak bagi peluang pada kami,saya tak kira,malam ini saya adalah hak abang baru saya ini.
Abang yang rancangkan semua ini.
"Isteri aku berani cakap macam tu sebab mereka dah berhubung lama dengan talipon dan sudah berjanji akan main puas2 bila dapat bersama nanti.
Sebenarnya dalam hati aku yang waras ,memang aku jealous,tapi kerana nafsu aku turutkan jugak rancangan asal kami.
Kami terus berbual2.
Sambil itu isteri aku sudah rasa keghairahan agaknya terus memegan tangan temannya dan megusa dah tak sabar lagi nak lihat isteri aku main dengan temannya terus berkata,"abang nak kena balik ni,kalau boleh abang nak tengok la apa yang selama ini abang nak tengok".
Isteri aku faham dan ingat rancangan asal kami.
Dia mulakan langkah dengan mencium pipi juga faham dan sememangnya dia kena lakukan juga aksi sek dengan isteri aku supaya lagi cepat selesai lagi cepat lah aku boleh balik dan dapat lah mereka berdua saja. menikmati masa bersama hanya mereka berdua saja.
Mereka sekarang bercium,berkucup mulut,saling bertukar dan menghisap lidah.
Aku dapat saksikan sekarang didepan mata aku sendiri aksi sek isteri aku.
Mereka berkucup begitu kusyuk sekali maklumlah dah pernah membuat phone sex sebelum ini agaknya.
Temannya membaringkan isteri aku dan terus menggomolinya dengan penuh bernafsu sekali.
Apa yang aku ingin sangat lihat dah berlaku didepan mata aku.
Isteri aku seperti jatuh cinta dengan teman baru nya ini.
Sungguh asyik dia melayani adengan2 sex dari temannya tanpa sedikit pun dia menoleh kepada ku.
Adakah dia benar2 dalam keadaan bernafsu atau pun dia sudah jatuh hati pada teman barunya ini dan dah tak hiraukan aku lagi atau pun dia ingin membalas dendam kerana aku yang ingin sangat lihat dia main dengan lelaki lain dan sekarang masanya dia benar2 main tanpa pedulikan aku lagi.
Aku masih diatas kerusi.
Mereka masih bergomol dan bergum ganas juga aksi mereka.
Habis satu kati mereka berpu isteri diatas dan sekejap isteri dibawah mereka setakat ini hanyalah berkucup,meraba ,menghisap dan meramas.
Aku yang melihat terasa pedih konek kerana konek aku sudah tegang didalam seluar.
Aku lihat temannya berbisik sesuatu ditelingga isteri aku dan isteri aku kelihatan bangun dan duduk diatas katil i nya menarik baju tidornya dari kaki dan terus melurutnya keatas kepala untuk. menanggalkannya.
Sekarang isteri aku sudah tidak berbaju lagi.
Temannya terus membaringkan dan mereka sambung semula aksi mereka.
Kali ini teman nya lebih bebas menerokai tubuh isteri aku kerana dia hanya tinggal bra dan panties saja.
Inilah kali pertama dapat aku lihat lelaki lain mencium,mengusap,meramas,menghisap mulut,pipi,leher,dada,paha dan perut isteri aku.
Sebenarnya temannya ini meratah hampir keseluruhan tubuh isteri aku.
Aku rasa aku dah terpancut didalam seluar melihat aksi mereka.
Isteri aku bangun dan membuka sendiri tali branya dan mencampakkannya ketepi ka yang melihat terus turun katil,berdiri dan membuka habis pakaiannya tanpa bantuan isteri aku.
Sekarang isteri aku tinggal panties saja lagi manakala temannya berbogel aku dan aku sendiri terus fokuskan pandangan ke konek temannya.
Tegang teramat tegang tetapi saiznya kecil daripada aku.
Dalam hati aku terasa juga bangga kerana dah dua lelaki bersamanya tetapi dua2 konek kecil daripada aku.
Temannya naik semula kekatil dan menghampiri isteri aku.
Isteri aku memegang konek temannya dan terus memasukkan kemulut sambil temannya duduk berlutut.
Sungguh menghairahkan permandangan ketika itu hingga tak dapat nak aku luahkan dengan kata2 melihatkan isteri aku dengan penuh romantis membelai,mengucup dan menghisap konek sesungguhnya hilang pertimbangan dan tak dapat berfikir lagi kerana diri sudah dikuasai nafsu hanya dengan melihat aksi isteri aku dengan temannya.
Sepanjang adengan mereka dari mula hinggalah saat itu,tidak sekali pun isteri aku menoleh kepada aku,hanya teman nya saja sesekali menoleh meminta kepas setiap kali dia memandang aku akan membalas dengan senyum dan memberi isyarat yang bermakna "go a on".
Isteri aku nampaknya bernafsu sekali menghisap konek penuh bernafsu dan kelihatan seperti gelojoh dan rakus.
Sudah lupa dia pada pesan aku supaya hisap dengan penuh roman aku yang isteri aku sudah benar2 hanyut tenggelam dalam keghairahan nafsu sexnya.
Temannya mengambil giliran memainkan peranan dan membaringkan isteri aku.
payu dara isteri aku ditujuinya .
Diusap,diramas,dicium dan dihisa mereka berkucup mulut dan kelihatan pada aku sesekali ada juga temannya membisikan sesuatu ketelingga isteri aku.
Mereka benar2 hanyut dan lupa diri.
Tenggelam dalam nafsu yang bergelora.
Temannya menarik panties isteri dan melurutnya turun kekaki perlahan2 dan sambil itu mulutnya ikut turun mencium perut,pusat dan terus ketundun indah isteri aku.
Panties isteri aku sudah ditanggalkannya,dipegangnya dan diciumnya panties itu sebelum mencampakkannya kete aku tersenyum padanya.
Temannya melihat dan memfokuskan pemandangannya kepantat isteri aku.
Ditenungnya lama juga,mungkin menikmati keindahannya kerana sekarang dia sudah benar2 dapat merasainya setelah sekian lama hanya berhubung dengan talipon sahaja.
Dia ternampak tak sabar dan terus mencium tundun indah isteri aku.
Dibawa lidahnya turun kealur indah isteri aku.
Mata isteri aku dah terpejam dan kepala nya kelihatan berpaling sekejap kekiri dan sekejap kekanan.
Dengan keadaan isteri aku yang terbaring terlentang itu,temannya bebaslah menerokai segenap inci tubuh isteri aku.
Habis satu tubuh isteri aku dicumbuinya dan diciumnya.
Tibalah masa dan saat yang di menindih tubuh isteri aku.
Kedudukan mereka tidak bersesuaian dengan kerusi yang aku duduk waktu i aku tak boleh nampak konek temannya mengesel2 indah isteri aku.
Jadi aku pun bangun dan berjalan ketepi katil berdiri betul2 dibahagian kaki mereka.
Dengan itu dapatlah aku lihat nanti konek temannya memasuki indah isteri aku.
Mereka suda tak pedulikan aku lagi.
Mereka mungkin tak sedar pun aku berdiri dihujung kaki mereka kerana mereka berdua sememangnya benar2 hanyut dan tenggelam dalam nafsu yang menggila.
Temannya memegang koneknya dan menggesel2kan kelubang indah isteri aku.
Aku dekatkan kepala aku sehampir mungkin kelubang indah isteri aku dan konek temannya i lah aku nampak yang indah isteri aku benar2 teramat basah dan kembang rasa nak terpancut dalam seluar waktu i. menggesel2kan dan bermain2 disitu dia terus meletakan koneknya betul2 didepan pintu lobang indah isteri aku.
Setelah itu dimasukkan nya perlahan.
Nampak mudah sekali kerana indah isteri aku terlalu berair dan terlalu kembang kerana keghairahannya yang amat aku sendiri aku tahu lah pada waktu itu pantatnya berair dan kembang lah bagi temannya ma indah isteri aku dengan laju aku menggerang tanpa. segan silu lagi.
Terpancul dari mulutnya,"sedap bang...laju lagi bang.
"Temannya memang keras sekali dan dia boleh bertahan lama(makan ubat aku agak).
Puas diatas,mereka bertukar posisi dengan isteri aku pulak dia ini isteri aku dan temannya dah tak kisah lagi aku berada dimana.
Mereka hanya asyik dengan aksi mereka isteri aku diatas,mereka buat 69 mencuci senjata pasangan ma mencuci dan melayani pasangan masing2 mereka buat doggie mereka bermain.
Memang lama be betul teman isteri aku ni.
Entah berapa kali isteri aku terpancut pun tak aku tahu setiap kali temannya menujah pantatnya mesti kedengaran bunyi yang biasa kita dengar bila indah yang basah benar ditujahi oleh konek lelaki.
Agaknya kerana lama dan dah tak tahu lagi apa aksi yang hendak dibuat,temannya menoleh kepada aku dan bertanya,"tak nak join ke?".
Aku pun apa lagi,terus membuka semua pakaian aku dengan gelojoh sekali dan terus naik kekatil bersama mereka.
Isteri aku nampaknya tak berapa gembira bila melihat aku nak join mereka.
Agaknya aku ni kacau daun agaknya.
Kami sama2 menggomoli isteri aku hingga tercunggap dia kami buat.
kami bekerjasama membuat apa saja untuk memenuhi kepuasan isteri aku.
Aku dah tak tahan sangat terus mengambil posisi dan memasukan konek aku ke lobang indah isteri aku yang dah longgar kerana terlalu kembang.
Tak lama,sekejap saja aku dah terpancut atas perut isteri aku.
Bila dah terpancut aktiviti terhenti dengan sendirinya kerana isteri aku terpaksa kebilik air untuk memcuci.
Nampak benar dia tak berapa suka jadi begi masih masih tegang.
selesai isteri aku membasuh,aku pula kebilik air untuk mencuci.
Setelah siap aku kenakan pakaian dan duduk diatas kerusi dan temannya masih diatas diatas katil berbogel.
Aku terasa seperti merosakan kegembiraan mereka lalu meminta diri untuk pulang.
Sebelum pulang aku mencium dulu isteri dan berpesan padanya yang aku akan datang ambilnya semula jam 7.
30 pagi e aku mungkin sedar sepenuhnya dan kembali waras terus mencium aku balik dan berkata,"terima kasih abang kerana membenarkan saya bermalam bersama abang baru ni".
Saya senyum dan berpesan pada temannya,"tolong jaga isteri saya dengan baik,she"s yours tonight,please take good care of her and enjoy your night".
Dengan itu aku pun berjalan keluar bilik dan selepas pintu ditutup kedengaran ia dikunci.
Entah apa yang akan berlakubersambung lagi....bila aku sampai keesokan paginya dan cerita dari mulut isteri aku bagaimana mereka menghabiskan masa semalaman bersama.
Malam yang menyeksakan berlalu juga ak bergegas semula ke Hotel penginapan mereka.
Tepat jm 7.
30 pagi aku membunyikan loceng lelaki nya berpakaian biasa membuka pintu dan tersenyum menyambut aku.
Aku berjalan kedalam dan ternampak isteri sedang menyandar dihujung katil dengan hanya berkemban juga pada aku dia memakai panties hitam bila dia mengubah kakinya.
Aku bertanya pada teman lelakinya bagaimana semalam yang mereka berdua lalui.
Dia hanya tersenyum puas dan mengatakan "very great".
Isteri pula menyampuk,"best bang.
Puas hati".
Aku kekatil dn mendapatkn isteri aku dan memeluknya,cium peluk kemas2 dan ku cium dia lagi.
Nafsu aku tiba2 terangsang kerana aku telah memendam perasaan bergelora semalaman mengenangkan mereka berdua yang aku tinggalkan betul2 menikmati kebebasan melakukan apa saja demi memuaskan nafsu pasangan masing2.
Aku buka tuala yang membaluti tubuh isteri aku.
Temannya duduk di kerusi berdekatan melihat aksi aku cium seluruh tubuh isteri aku Dia juga telah lemas mungkin krana masih terasa keghairahan bersama temannya semalaman dan temannya itu sekarang sedang. menyaksikan permainannya pula.
Aku cium dan kuhisap dan jilat indah isteri aku.
Basah dan kembang menoleh pada temannya dan mempelawa dia join pendek saja dia membalas,"go ahead,I dah cukup puas semalam,dah tak larat lagi".
Dengan itu aku terus menindih tubuh isteri aku dan aku pun mula mendayung.
Menojah keluar masuk lubang indah isteri aku yang telah puas di gunakan oleh teman baru nya yang sesekarang sedang memerhati kami lakukan berbagai aksi dan akhirnya kami pun terpancut kepuasan diatas dada isteri aku.
Isteri bangun kebilik air dan aku hanya mengesatkan saja dengan tuala yang dipakai oleh isteri keluar dari bilik air sambil berbogel dan aku tolong lapkan seluruh tubuhnya.
Aku dapatkan branya dan aku tolong juga tolong pakaikan biasa bagi aku memakaikan isteri aku pakaian dalamnya.
Aku juga dapatkan baju dan kainnya dan aku tolong pakaikan juga.
Setelah siap isteri aku hanya sikatkan rambut dan kenakan make-up rengkas saja.
Aku beritahu temannya kami terpaksa berpisah aku dapatkan temannya dan mereka terus berpeluk dengan penuh emosi seakan isteri aku enggan melepa nampak kelopak mata isteri bergenang dengan air ma berkucupan sepuas2nya seakan tak mahu berpi katakan. pada isteri sudah sampai masa berpi ada kesempatan kita akan berjumpa lagi.
Aku pimpin tangan isteri dan membawanya keluar.
Sambil berjalan keluar dari pintu dia menoleh memandang temannya dengan pandangan yang sayu melambai tangan dan mengukir senyum tawar.
Dalam kereta menuju pulang aku tak bertanya apa2 pada isteri kerana aku lihat dia termenung sayu memandang keluar cermin kere tahu dia masih teringatkan temannya i terpaksa sabar untuk mendengar ceritanya apa yang telah mereka lakukan sepanjang malam i perjalanan pulang isteri aku agaknya dia kerna teruk dikerjakan oleh temannya itu. atau dia letih kerana menggerjakan temannya i pula aku melihat dia....timbul perasaan sayang pada isteri aku yang amat mendalam.
Sayang sesungguh benar2 sayang dan mencin telah membuat aku merasa begitu bahagia dan puas sedar dan aku akui yang aku benar2 menyayangi dan mencintai isteri aku itu dengan sepenuh jiwa raga aku.
Malam itu dia menceritakan kepada aku semua kejadian antara mereka berdua.
Selepas aku meninggalkan mereka didalam bilik mereka menyambung hubungan sex mereka.
Temannya betul2 benar2 melakukan apa2 saja demi memuaskan isteri aku.
Dia tetap gagah dan berjaya menahan dirinya dari terkeluar lagi.
Dekat jam 12.
00 tgh.
malam mereka keluar untuk makan.
Temannya memimpin tangan isteri aku seperti sepasang keka menikmati makan dikedai mereka tak buan masa dan balik kebilik.
Masuk kebilik mereka menyambung aktivi sex mereka sehingga lah isteri aku dah tak tahan dan minta temannya keluarkan air maninya.
Temannya betul2 bertanya pada isteri aku samada betul dia dah puas dan ingin berhen aku menjawab ya dan serentak itu temannya melakukan aksi akhir dan memancutkan maninya keatas tubuh isteri aku.
Jam mungkin sekitar 2.
00 pagi waktu i tidor berpelukan dan nyenyak benar.
Isteri aku terbangun sebelum jam 5.
00 pagi tapi kelihatan temannya masih nyenyak bertindak nakal.
Dia bermain dengan konek dan dihisapnya konek temannya i itu temannya sedar atau tidak isteri aku benar2 tak aku berdiri dan mengangkangkan kakinya diatas tubuh dudukkan diri betul2 diatas konek yang tegang i memasukkan sendiri konek temannya kedalam pantatnya dan dia bermain2 sendiri mengangkat. indah keatas dan menurunkannya semula.
Mengeluar dan memasukkan konek temannya kedalam nya dengan lembut dan perlahan dengan penuh roman aku benar2 menikmati setiap saat dan setiap saat konek temannya masuk dan keluar dari lobang nikmat dan ghairah sekali akui isteri aku.
Setelah lama juga temannya terjaga dan terus dibalikkan tubuh isteri aku melen kerana terlalu terangsang dan ghairah diperlakukan begitu oleh isteri aku,dia terus memasukan koneknya semula kedalam indah isteri aku dan mula memainkan perana mendayung keluar dan masuk indah isteri aku.
Habis semua aksi dan posisi mereka lakukan dan akhir nya isteri aku juga yang meminta temannya keluarkan maninya kerana dia benar2 sudah tak tahan lagi.
Dia sudah puas benar dan letih sekali.
Temannya akur dnga permintaan isteri dan dia pun berusaha keras membuat berbagai aksi bagi mengeluarkan maninya.
Akhirnya tamatlah mengeluarkan maninya kali kedua sepanjang mereka bersama dari berdua benar2 sepuas-puasnya hingga tiada kata yang dapat gambarkan kepuasan yang telah mereka berdua nikmati dan ra hampir cerah ketika mereka selesai bermain bergilir mandi dan selepas itu menunggu kedatangan aku untuk mengambil kembali isteri aku seperti. yang dijanjikan.
Isteri aku memberitahu bahawa temannya betul2 telah membuatnya puas dan dia merasa bahagia dan seronok aku memeluk aku dan mengucapkan terima kasih dan meluahkan sayang nya yang tak terhingga kepada aku kerana memberi kesempatan pada nya bermalam dengan teman lelakinya yang aku sendiri carikan untuknya.
Aku pun dah tak ingat.
Agak2nya beberapa bulan selepas peristiwa bermalam bersama temannya itu,temannya datang bertandang kerumah.
Isteri amat gembira dan berkobar2 sekali menyambut temannya i masing2 dah pernah main jadi selepas berbual sebentar saja isteri aku meminta izin aku untuk main dengan temannya i setuju aku waktu itu juga isteri aku terus membaringkan temannya diatas lantai rumah dan membuka zip seluar temannya.
Terkeluarlah konek temannya yang keras menegang.
Terus isteri aku menghisapnya dengan penuh romantis dan underwear temannya tidak ditanggalkan dilurutkan turut sikit sampai pun kelu aku menindih tubuh temannya yang sedang terlentang i itu dia telah menanggalkan kain yang di tak ditanggalkannya,dibiarkan begi berkucupan dengan indah isteri aku mengesel2 konek temannya yang menegang itu.
Puas berkucup,bercium dan memainkan indah dan konek,isteri aku menoleh kepada aku dan meminta aku ambil condom.
fahamlah aku isteri aku mahu temannya memakai condom kerana dia baru lepas masih ada darah kotor lagi.
Aku pun cepat2 kebilik dapatkan condom.
Aku kembali kepada mereka dan aku lihat mereka masih diposisi yang sama dengan isteri diatas dan temannya barin masih lagi mengesel2kan pantatnya keatas konek temannya yang sedia menegang.
Melihatkan itu kerana tak mahu ganggu keasyikan mereka berdua,aku koyakkan plastik condom itu dan aku keluarkannya.
Aku dekatkan dir kepada mereka dari bahagian kaki mereka jadi mereka tak lah nampak aku kerana mereka sedang asyik berpeluk dan berkucup.
Dengan condom yang tesedia ditangan aku,aku pegang konek temannya,aku sendiri memasangkan condom itu kekonek pasangkannya dengan baik dan kemas.
Tidak seorang dari mereka pun memberi sebarang reaksi kepada tindakan aku i mereka rela dengan pertolongan aku i itu aku terus pegang lagi konek teman nya itu yang sudah siap terpasang condom dan aku halakan kelubang indah isteri aku.
Sebelah tangan aku memegang koneknya dan sebelah tangan lagi aku pegang bahagian atas bontot isteri aku dan aku tariknya supya jatuhkan bonto dia menurut maka jatuh lah lubang pantatnya betul2 diatas konek temannya i konek temannya isteri aku terus merapatkan lagi pantatnya hingga kepangkal konek aku memainkan peranan mengeluarkan dan memasukkan konek. temannya kedalam masih berada disitu kerana menikmati sepuas2nya permandangan konek temannya memasuki dan keluar dari indah isteri aku.
Aku betul2 menghayati permandangan itu,aku dekat muka aku sehampir mungkin.
Ada sesekali tu tercabut juga konek itu datri indah isteri aku.
Setiap kali tercabut aku lah yang memasukkannya kembali.
Mereka berdua relax be aku amat puas kerana mereka berdua amat menghargai pertolongan yang aku berikan.
Temannya tidak keluar mani.
Isteri aku dah selesa sikit keadaan pada masa itu kerana itu lah pertama kali dalam sejarah hidup kami isteri main dengan lelaki lain dalam rumah kami sendiri.
Waktu itu sudah hampir tengahhari dan sekejap lagi anak2 akan balik dari sebab itulah isteri cepat puas kerana dia rasa tak minta berhenti dan temannya berhenti disitu tanpa mengeluarkan maninya.
Isteri aku memimpin tangan temannya kebilik air.
Aku pun turut lihat isteri aku bertindak mengeluarkan kembali condom yang dipakai tadi dan diberikan kepada aku.
Isteri aku menyabun dan mencuci konek mereka berdua sungguh mesra dan bahagia dan gembira sekali melihat isteri aku gembira dengan apa yang berlaku sekejap mengenakan pakaian kembali,temannya minta diri dan pulang.
Itulah kali terakhir isteri aku membuat hubungan sex dengan temannya i tak pernah berjumpa hingga kini.
Masa berlalu dan aku ingin merasai kembali nikmat melihat dan membenarkan isteri membuat hubungan sex dengan dengan lelaki lain.
Aku akhirnya bertemu dengan calon yang memudahkan cerita biar aku namakannya S.
S datang ketempat kami dan tinggal disatu re membawa isteri kebilik S.
Dalam perjalanan isteri membuat janji supaya aku duduk diluar(beranda)dan biarkan mereka berdua saja berbual dulu bagi menambahkan kemesraan antara mereka.
Sesampai dibilik,isteri aku duduk dihujung kati dan aku terus keberanda diluar.
Aku tarik langsir dan aku tutup sikit dapat lihat sikit saja dalam bilik itu dari kerusi yang aku duduk i langsung tak nampak isteri aku.
S boleh juga aku nampak sikit2 ,itu pun kalau aku bongkok kan sikit badan aku kede berbual tapi aku tak dengar apa2 langsung.
Aku mencuri pandang dan aku nampak S sudah merapatkan tubuhnya dekat isteri aku.
Tubuh mereka dah bergesel sambil berbual.
Masa berjalan dan entah tiba2 aku terpandang S bangun dngan hanya berseluar pula dia menanggalkan bajunya.
tak jadi ni,aku pun nak lihat juga.
Tak terlepas peluang melihat isteri aku membuat aksi2 sex dengan S.
Bila aku masuk saja ,aku lihat baju isteri aku dah terbuka habis bu duduk atas kerusi dan melihat aksi mereka berani masuk dan melihat kerana isteri aku tak melarang atau tidak ada sebarang perjanjian antara kami yang aku tak boleh ma awal hanyalah tinggalkan mereka berdua untuk berbual2 saja.
S mula menanggalkan kesemua pakaian semua pakaian isteri aku.
Dia juga bertindak membogelkan dirinya sudah berbogel kali S dapat memandang tubuh isteri aku tanpa isteri aku dan terius digomol dan diterokainay setiap inci dan pelusuk tubuh isteri aku.
Ternampak dia begitu rakus sungguh dia agaknya mendapat tubuh isteri aku.
Mereka bertindak bergilir2 memuaskan pasangan ma aku pun sudah memegang,mengusap,membelai,menjilat dan menghisap konek S.
Lama juga selepas itu baru S memandan pada aku dan memberi isyarat agar aku join nya tanpa berlengah membuka semua pakaian aku dan naik keka dan S melakukan apa saja yang terdaya dan termampu kami lakukan,kami berusaha bersungguh dan secara bersama memuaskan isteri aku.
Hasil nya ternyata memberangsang aku lemas kepuasan diperlakukan begitu oleh kami berdua secara tak beri peluang pada isteri aku untuk bernafas.
Kami menyerang dan menggomolinya secara serentak.
Kalau S dibahagian atas aku dibahagian bawah.
Kami bergilir.
Bayangkanlah ada empat tangan yang merayap kesetiap inci tubuh ister aku dan ada dua mulut dan lidah yang menjalar kesetiap pnjuru nikmat ditubuh isteri aku.
terkejang2 iteri aku menahan kesedapan dan kenikmatan yang tak basah tak terkta.
S tak tahan dan terus menindih tubuh isteri aku dan cuba masuk kedalam tapi tak dibenarkan oleh isteri aku.
Aku tak tahu menga tak rancangkan supaya jadi begi adalah keputusan isteri aku sememangnya tak akan memaksa isteri aku melakukan apa2 yang tak disukainya.
Aku akan biarkan isteri aku lakukan hanya apa yang dia sendiri hendak lakukan.
Bukan melakukan sesuatu kerana memberitahu S yang dia tak mahu masuk.
S akur dan minta isteri bantunya keluarkan maninya.
Isteri aku hisap sebentar dan kemudian melancapkannya.
S menggigil kesedapan dan terpancut akhirnya atas payu dara isteri aku.
Melihatkan itu aku pula menindih tubuh isteri aku dan melancapkan sendiri konek aku diatas dada isteri aku.
S sudah kebilik air memba hanya terpejam mata menahan kesedapan.
Sebelah tangan aku ,aku lancap konek aku tangan lagi aku bermain2 dengan air mani S yang dipancutkan atas tetk isteri aku.
Aku lomorkan seluruh payu dara isteri aku.
Aku mainkan air mani S dipu sapu dan lomurkan disekeliling payu dara isteri aku.
Itu yang buat dia terpejam mata i tak tahan dan aku pancutkan dimana S pancutkan mani kami bercampur dan bertambah banyak.
Aku perahkan habis2 air mani ku dari konek aku.
Air mani yang banyak tu aku lomurkan dan sapukan lagi ditetek isteri aku sampai ia kelihatan beku dan hampir kering .
Selepas itu aku memimpin tangan isteri kebilik air dan kami membasuh seluruh tubuh isteri aku.
Aku mandikan dia dan aku cucikan dia kami keluar dan sekali lagi aku pakaikan satu persatu pakaian isteri aku bermula dari panties,kemudian bra dan seterusnya kain dan bajunya.
Kami meminta diri dan mereka berpelukan dulu dan bertukar kucupan dan ciuman.
Aku berkata pada S yang aku harap dia puas walaupun tak dapat masuk indah isteri aku.
S sporting dan mengatakan tak apa mungkin lain kali ada rezeki keluar meninggalkan S didalam bilik.
Lebih kurang dua bulan lepas tu S datang lagi.
Aku membawa isteri kedalam bilik S.
Semasa dalam perjalanan isteri aku dah memberi amaran pada aku.
kali ni dia langsung tak benarkan aku campur tangan atau ambil bahagian dalam aksi sex mereka berdua nan isteri aku marah pada aku kerana akusengaja tak melayan nafsu sejak dua minngu dah (S maklumkan pada aku dia nak datang 2 minggu sebelum itu).
jadi aku pun plan kan supaya isteri benar2 kehausan dan dahaga semasa bertemu S nan aku buat begitu kerana aku kasihankan S yang datang dari jauh dulu tak dapa main indah isteri aku.
Jadi kali ini plan kan supaya isteri dalam keadaan terdesak dan amat memerlukan konek untuk memua aku berjaya.
Isteri aku bukan membuat perjanjian dengan aku tetapi sebenarnya memberi amaran memang tak benarkan aku join mereka nan boleh sentuhnya lang tengok dari jauh boleh bersuara dan tak boleh join.
Sebenarnya isteri aku terpaksa membenarkan aku berada bersama dalam bilik dengannya kerana bila aku ada sama dia berasa lebih confident dan kata lain aku ni hanya sebagai body guard saja la.
sampai dalam bilik terus mereka berpelukan memang isteri aku nak membalas dendam dan menunjuk2 pada aku yang S akan puaskannya walaupun aku gagal puaskan dia dua minggu le aku tak tahu yang aku senggajakan perkara itu kerana apa yang aku hajatkan sudah berhasil dan hasil nya ada terserlah didepan mata aku sekarang.
Isteri aku tak membuang masa terus membuka seluar S dan mnghisap koneknya dengan gelojoh sekali.
S membuka sendiri bajunya.
Isteri aku benar2 menghisap konek S seperti orang kebuluran dan seperti tak hendak melepaskannya langsung.
S tak tahan ,didirikannya isteri aku dan ditanggalkannya habis pakaian isteri aku dengan pertolongan isteri aku sangat dia ingin cepat sangat bogel.
S membaringkan isteri aku dibirai ka cium,jilat dan hisap bibir indah dan biji indah isteri aku.
Mata isteri aku S menjilat indah isteri aku kerana indah isteri aku dah keluar air yang teramat banyak.
Maklum lah dah dua minggu aku tak gunakannya.
S bangun dan memandang aku dan aku beri isyarat padanya supaya masuk.
S tersenyum.
Dari posisi dibirai katil itu,S renggangkan kaki isteri aku dan menghalkan koneknya tepat kelubang indah isteri aku.
Dengan mudah dia menolak masuk serapatnya kerana indah isteri aku sudah basah benar dan kembang teramat sangat kerana terlalu g bekerjasama terus bermain bebagai S membisikan sesuatu ditelingga isteri aku dan dan isteri aku membalasnya.
Serentak dengan itu S mencabut koneknya dan merangkah berlutut keatas dada isteri aku.
S menggunakan tangannya melancap sendiri koneknya dan menghalakan arah pancutannya kecelah lurah dada isteri aku dn dia akhirnya bertaburan atas dada isteri aku.
S terus kebilik air.
Aku bangun dapatkan isteri aku kerana projeknya dah selesai.
Aku tak tahan tengok air mani S atas dada isteri aku.
Aku pegang dan aku lumurkannya diatas dada isteri aku sambil sebelah tangan aku aku bukakan zip seluar aku.
Aku keluarkan konek aku dan aku lancapkan atas dada isteri aku dan sekejap saja dah hlakan dan campurkan air mani kami berdua.
Aku sapukan kedua2 air mani kami keserata tubuh isteri aku.
Selepas itu baru aku pimpin isteri aku kebilik air.
Seperti biasa aku mandikannya dan aku bersihkannya.
Kami keluar bilik air dan aku lapkan tubuh isteri sehingga kering.
Kemudian seperti biasa aku pakaikan satu persatu pakaian ketubuh isteri aku.
Aku memeluk dan menciumnya.
Ternyata isteri aku amat puas sekali bermain dengan S.
S berjaya memuaskan nafsu isteri aku yang sengaja aku biarkan kehausan selama dua minggu kerana menunggu kedatangannya.
Seperti biasa juga,mereka berpelukan dan saling berkucupan sebelum kami berpisah.
S nampak tersenyum puas kerana berjaya dapat menerokai lubang indah isteri aku.
Inilah kisah benar aku dan isteri aku.
Sejak mula disetubuhi oleh lelaki pertama didalam bilik Hotel dalam tahun 2000 dulu dan hingga S berjaya menikmati lubang nikmat isteri aku dalam tahun 3003 ini,itu lah sahaja tiga(3) orang lelaki yang berjaya menikmati tubuh isteri aku .
Sehingga aku menulis cerita ini ini lah saja pengalaman yang telah kami lalui.
Kehidupan sex kami amat memberangsangkan selepas pengalaman isteri aku bersama lelaki lain.
Lebih hangat dan lebih hebat yang tak pernah kami rasakan sebelum ini.
Kami benar2 menikmati hubungan sex sekarang berbanding waktu dulu sebelum aktiviti ini lah aku sehingga saat ini kerana terlalu ghairah terhadap isteri sendiri akan mencium pussy isteri semasa akan keluar bekerja dan sebaik pulang dari bekerja.
Aku akan pastikan yang aku akan mencium pussy isteri aku setiap juga sehingga saat ini akan tolong memakaikan pakaian dalam isteri aku bila aku ada kesempatan berbuat demikian.
Demikian lah hebatnya hasil pengalaman yang telah kami lalui.
Aku benar2 sedar dan akui bahawa aku sememangnya amat dan teramat sayang dan menyintai isteri aku.
Orang yang tak memahami aku mungkin tidak akan faham bagaimana seorang suami yang sanggup membenarkan isterinya ditiduri oleh lelaki lain berkata yang dia amat menyayangi isterinya i itu lah kebenarannya.
Aku lebih menyayangi dan menyintai isteri aku selepas pengalaman dia ditiduri oleh lelaki lain.
Aku bukanlah semudah itu membenarkan isteri aku ditiduri oleh sebarang lelaki.
Aku sendiri yang memilih calonnya.
Lelaki yang sudah berjaya meniduri isteri aku adalah merupakan calon2 yang meletakan beberapa kriteria dalam membuat ialah rahsia kegiatan kami mesti terjamin 100%,bersih dari sebarang penyakit kelamin (sebab itu aku lebih suka kepada suami orang yang sudah mempunyai anak2),bekerja yang baik(tentunya dia akan lebih bertanggung jawab kerana tak mahu kerjayanya tergugat),berterusterang dan ada rasa saling hormat menghormati.
TAMAT
.
Sumber:Internet