. Abang ipar Kamal telah mendapatkan kerja untuk adik iparnya.
Rahayu amat gembira berbaur sedih.
Gembira kerana adiknya telah ada pendapatan tetap manakala sedih kerana tidak lagi dapat bersetubuh sekerap seperti bulan2 sebelum Kamal dapat kerja.
Perasaan sedih dipendamkan jauh dari lubuk hatinya.
"Ini hari pertama awak bekerja, awak kerja baik2" Boss Kamal, Mr Remond menasihatkan Kamal.
Jawatan Kamal lebih tinggi dari Azhar yang hanya kerani stor biasa.
Kamal dapat jawatan Pegawai Kerani Kanan dengan kelulusan diploma perniagaan yang dimilikinya.
"Syssss abang dah tak sedarkan diri tu" Bisik Rahayu yang memasuki bilik adiknya.
Kamal yang sedang menonton video blue segera menutup laptop.
"macam mana akak tahu?" soal Kamal ingin tahu.
Rahayu telah duduk disebelahnya dengan senyum menguntum dibibir.
"akak ehhhh kenapa kain Kamal basah? Ahaaaa Kamal tengok blue ya..." Sebenarnya Rahayu amat arif perangai suaminya, tiap kali lepas melepaskan spermanya dia akan terus tidur hingga ke pagi.
Bunyi mercun perayaan Tahun Baru China yang membingitkan telinga tak menjadi kisah baginya, asal spermanya dah lepas, semua akan tidur.
"Adik akak tengah gian yaaa" usik Rahayu sambil tangannya meramas batang konek Kamal.
Diulis-ulisnya kepala konek Kamal dengan kain dan kelihatan air mazi Kamal menyerap dicelah2 benang kain pelikat yang dipakainya.
"tengok, adik tengok apa tadi" Rahayu minta Kamal membuka laptopnya.
Tanpa segan Kamal membuka laptop dan memasukkan katalaluan.
Bila komputer terbuka, terpampang video adengan seks antara lelaki dan wanita.
"tak Rahayu menjurkan lidah nakalnya kepada Kamal.
"abang dah tidur ker kak?" soal Kamal ingin kepastian.
"sudah, kenapa?" Jawab Rahayu sambil bertanya pura2 tidak tahu.
"kak, ni apa ni?" tanya Kamal sambil menunjukkan kain batik yang dipakai oleh Rahayu ada tompokan lendir putih.
"akak lepas main dengan abang ya..." usik Kamal, Rahayu tidak membuang masa di tariknya kain pelikat Kamal hingga terburai dan dia segera menghisap kepala konek Kamal yang telah kembang bagaikan cendawan.
"hisssshhhh kak.... Hissshhh" dengus Kamal kenikmatan bila kepala koneknya dan takuknya dijilat dan dihisap oleh kakaknya.
Lebih nikmat bila takuk konek Kamal bersentuh dengan gigi Rahayu.
Rahayu makin buas menghisap dan mengulum konek Kamal.
Peluang tidak dilepaskan oleh Kamal, dia melucutkan kain yang diikat secara berkemban oleh kakaknya.
Mereka hanyut malam itu, Rahayu puas setelah disetubuhi 2 kali oleh adiknya.
Dipejabat Mr Remond membelek2 pen drive milik Kamal yang tertinggal diatas meja.
Muka Mr Remond tersengeh dan berfikir sesuatu.
Dirumah, Kamal gelisah kerana dia mahu upload video yang telah diedit didalam pen drive ke sebuah laman dewasa yang khas untuk video2 adegan panas.
Puas Kamal mencari pen drivenya masih tidak terjumpa.
Sumber:Internet