Gelap

Cikgu Sekolah Ku 4

🇲🇾 Malaysia
Kelajuan: 1.0x
Status: Sedia
×

Bantuan tetapan main balik

Jika sudah menggunakan Chrome/Edge, tetapi tetap tidak boleh putar, semak tetapan Telefon/PC Anda.
Pastikan enjin TTS aktif, menggunakan bahasa yang ingin anda dengar.

Untuk pengguna Android dan OS lain

Untuk pengguna Android, Harmony, Lineage, Ubuntu Touch, Sailfish, ColorOS / FuntouchOS, hyperOS, dll
Akses Menu: Buka Tetapan > Kebolehcapaian > Output Teks-ke-Ucapan.
Jika tiada, Tetapan > kotak carian di atas > masukkan "text-to-speech" atau "text"
Lalu pilih teks-ke-suara atau teks-ke-ucapan, atau yang serupa dengannya.
Untuk menambah bahasa, klik ikon gear ⚙ > pasang data suara pilih bahasa yang anda inginkan.

Untuk pengguna iOS

Buka Tetapan > Kebolehcapaian > Kandungan Diucapkan
Atau tetapan > kotak carian di atas > masukkan "kandungan diucapkan" enter
Untuk tambah bahasa pilih suara pilih suara

Untuk pengguna PC MacOS

Akses Menu: Klik Menu Apple () > Tetapan Sistem > Kebolehcapaian > Kandungan Diucapkan.

Untuk pengguna Windows

Windows 10 & 11
Akses Menu: Buka Mula > Tetapan > Masa & Bahasa > Pertuturan atau Speech.
Windows 7 & 8
Panel Kawalan > Kemudahan Akses > Pengecaman Pertuturan > Teks ke Ucapan
Windows XP
Mula > Panel Kawalan > Bunyi, Pertuturan dan Peranti Audio > Pertuturan
Windows 2000 & ME
Mula > Tetapan > Panel Kawalan > Pertuturan
Untuk pengguna PC jenis lain, seperti Linux, ChromeOS, FreeBSD, dll.
Sila cari tetapan untuk aktifkan text-to-speech di enjin carian, seperti Google, Bing, dll

Nota Buat masa ini, halaman ini berfungsi mengikut enjin daripada peranti anda.
Jadi suara yang dihasilkan, mengikut enjin TTS daripada peranti anda.

Cikgu Sekolah Ku 4

. Selepas peritiswa aku bersama Cikgu Hara , Minggu berikutnya aku telah bertolak Ke Kedah untuk Kejohanan Bola Sepak Kebangsaan .
Negeri ku telah berjaya menjadi Juara di Pertandingan itu , Malah aku juga mendapat Panggilan untuk ke Skuad Pelapis Negara .
Aku kembali ke sekolah ku seperti biasa , Pagi itu selesai perhimpunan , aku pergi mendapat Puan Lia yang sedang rancak berbual bersama rakan setugas nya , Dia yang melihat ku datang ke arah nya terus tersenyum , mungkin akibat kerinduan kepadaku kerana aku sudah sebulan lebih tidak menemui nya kerana kesibukan ku , kami berbual seperti biasa seolah-olah tiada apa yang berlaku .
Ketika aku ingin beredar dari situ , dia sempat berpesan padaku supaya menemui nya di Bilik nya sebaik habis waktu persekolahan .
Aku tahu akan apa kehendaknya menemui ku , pastikan gelora batin nya merindui batang ku .
Ku berjalan menuju ke bangunan sekolah , mata mencari seorang lagi Cinta Hatiku iaitu Cikgu Liza , Puas aku mencari tidak menjumpai nya , ku pasti dia sedang sibuk di bilik stor sukan , ku terus pergi ke stor sukan itu , tepat sekali jangkaan ku , ku lihat dia sedang tekun bekerja di depan laptop nya , aku masuk ke bilik itu , dia senyum melihat ku , aku bersalam mencium tangan nya .
Ketika itu , nafsu ku yang sudah lama tidak menyetubuhi nya bergelora .
Aku bertanya kepada nya .
" Cikgu , katanya mengandung kan benih dari saya " usikku .
" Bila awak free ini ? " tanya nya " sekarang free ni " jawabku " hehe gatalnya , tak sabar " usiknya manja ,Ku yang tidak dapat menahan nafsu ku , aku masuk ke bawah meja nya bekerja , ku kangkan kaki nya ke atas kerusi , ku selak kain baju kurung nya ke atas , ku tanggalkan seluar dalam nya , Ku jilat sepuasnya cipap nya , Meronta- ronta di menerima jilatan ku , akhirnya kami bersatu , kan aku memancut kan benih ku di dalam cipapnya , dia berkata pasti yang dia aku mengandung benih dari ku , kerana ketika itu waktu subur baginya .
Begitu juga dengan Puan Lia , petang itu aku menemui nya dan kami bersetubuh di bilik nya , dia juga menerima benih ku dan mahukan mengandung dari benih ku .
Puan Lia memberitahu yang suami nya kursus dua bulan di Perak , seminggu lepas dia baru sahaja bersetubuh dengan suami nya , dan pastinya air dari pancutan ku yang akan mengandungkan nya .
Cikgu Hara pula , setiap kali kami bertemu pastinya kami akan mengambil kesempatan dengan pantas , kami pernah bersetubuh di dalam kereta nya ketika waktu rehat sekolah , bersetubuh di tandas guru , di makmal komputer , dia menyatakan bahawa dia mencintai ku sepenuh hati nya walaupun ketika itu aku baru berusia 15tahun .
Tiga bulan selepas itu , waktu peperiksaan ku semakin hampir , Puan Lia dan Cikgu Liza sudah pun mengangdung kan kandungan dari benih ku , mereka berdua sangat gembira .
Aku terpaksa beri tumpuan sehingga peperiksaan selesai .
Sebaik selesai peperiksaan , aktiviti ku berjalan seperti biasa , Tapi dengan Puan Lia Dan Cikgu Liza , aku tidak bersetubuh dengan nya , cukup hanya mereka menghisap batang ku sahaja kerana aku tidak mahu menbebankan mereka .
Cikgu Hara pula memiliki tubuh ku sepenuhnya sepanjang Puan Lia dan Cikgu Liza mengandung .
Dia juga tahu akan benih ku yang Puan Lia dan Cikgu Liza kandungkan .
Aktiviti ku selepas habis peperiksaan tidak lah menarik .
Jadi , aku mengambil keputusan untuk meminta izin pihak sekolah ku untuk membenarkan aku mengikuti kem latihan pelapis negara di Kuala Lumpur .
Sekolah ku membenarkan aku untuk mengikuti latihan itu , Cikgu Hara kelihatan agak sedih mendengar berita dari ku kerana aku akan menetap di Kuala Lumpur 3 bulan .
Jadi minggu terakhir sebelum aku ke KL .
Aku di ajak bermalam di rumah nya setiap hari kerana mahu memuaskan nafsu nya .
Cikgu Hara memahami karier ku dan menyokong penuh aku , begitu juga dengan Puan Lia dan Cikgu Liza .
Ketika di KL , latihan ku berjalan lancar , aku telah mendapat perhatian pihak - pihak pasukan senior negara yang berminat melihat gaya dan corak permainan aku , mereka mengatakan dengan tubuh ku yang begini , aku sangat layak bermain di bawah pasukan senior Negara , aku merasakan kegembiraan ketika itu kerana impian hampir tercapai .
Oleh kerana usia ku yang masih bersekolah , aku menolak tawaran dari pasukan senior itu kerana mahu memberi tumpuan kepada Pelajaran aku juga .
Keputusan Peperiksaan ku tempoh hari sudah pun di ketahui,aku gembira mendengar khabar keputusan ku dari Cikgu Hara yang mengatakan bahawa keputusan ku agak baik .
3 Bulan berada di KL , Aku tidak dapat menyetubuhi mana- mana wanita ketika itu , kesemua mereka jauh dari ku .
Pastinya aku tidak sabar mahu pulang ke Rumah ku kerana aku ada 3 wanita yang menanti ku .
Next ..
Sumber:Internet