Gelap

Jubur Isteri Ditikam Budak Stim

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Malaysia
Kelajuan: 1.0x
Status: Sedia
×

Bantuan tetapan main balik

Jika sudah menggunakan Chrome/Edge, tetapi tetap tidak boleh putar, semak tetapan Telefon/PC Anda.
Pastikan enjin TTS aktif, menggunakan bahasa yang ingin anda dengar.

Untuk pengguna Android dan OS lain

Untuk pengguna Android, Harmony, Lineage, Ubuntu Touch, Sailfish, ColorOS / FuntouchOS, hyperOS, dll
Akses Menu: Buka Tetapan > Kebolehcapaian > Output Teks-ke-Ucapan.
Jika tiada, Tetapan > kotak carian di atas > masukkan "text-to-speech" atau "text"
Lalu pilih teks-ke-suara atau teks-ke-ucapan, atau yang serupa dengannya.
Untuk menambah bahasa, klik ikon gear โš™ > pasang data suara pilih bahasa yang anda inginkan.

Untuk pengguna iOS

Buka Tetapan > Kebolehcapaian > Kandungan Diucapkan
Atau tetapan > kotak carian di atas > masukkan "kandungan diucapkan" enter
Untuk tambah bahasa pilih suara pilih suara

Untuk pengguna PC MacOS

Akses Menu: Klik Menu Apple (๏ฃฟ) > Tetapan Sistem > Kebolehcapaian > Kandungan Diucapkan.

Untuk pengguna Windows

Windows 10 & 11
Akses Menu: Buka Mula > Tetapan > Masa & Bahasa > Pertuturan atau Speech.
Windows 7 & 8
Panel Kawalan > Kemudahan Akses > Pengecaman Pertuturan > Teks ke Ucapan
Windows XP
Mula > Panel Kawalan > Bunyi, Pertuturan dan Peranti Audio > Pertuturan
Windows 2000 & ME
Mula > Tetapan > Panel Kawalan > Pertuturan
Untuk pengguna PC jenis lain, seperti Linux, ChromeOS, FreeBSD, dll.
Sila cari tetapan untuk aktifkan text-to-speech di enjin carian, seperti Google, Bing, dll

Nota Buat masa ini, halaman ini berfungsi mengikut enjin daripada peranti anda.
Jadi suara yang dihasilkan, mengikut enjin TTS daripada peranti anda.

Jubur Isteri Ditikam Budak Stim

. . Suamiku mengajak aku bercuti di kampong nenek, aku akui, sejak kita org kawin, aku tidak pernah menjijakan kaki di kampong suamiku, jumpa pun masa mula mula nikah saja dulu, lepas tu tidak pernah.
Sebenarnya rasa berat di hati nak ke sana, ye la orang bercuti pegi melancung, ni balik kampong.
Tambahan bila suami bagi tau kampong nenek tu jauh di pendalaman, tapi untuk menjaga hati suami, aku ikut saja kehendaknya.
Dalam perjanalanan aku banyak mendiamkan diri, dalam hati dok fikir, cam ne agaknye rumah nenek diorang ni, sapa ada kat sana, ishh.
Mcm mcm bermain diotak fikiranku.
Terasa penat juga sebab keadaan jalan yangg bengkang bengkok dan tidak terurus.
Sunyi, kiri kana Jalan cuma ada hutan belukar, sesekali ternampak ladang kelapa sawit.
Setelah 5 jam melalui perjalanan yangg bagi aku agak sukar, kita org sampai ke rumah nenek.
Terkejut juga orang tua tu bila nampak kita org sampai, yela, mereka tidak tau pun kita org nak datang, nak bagi tau cam ne, rumah nenek bukan ada telefon.
Selepas besalaman dan berbual seketika, kita org naik ke rumah usang nenek yangg kemas dan rapi.
Tiada perabut yangg menghiasi, tiada tv, tiada bekalan api letrik dan yangg paling mengejutkan aku, tiada air paip.
โ€œbang, nak mandi kat mana, kalau nak buang air kat mana? โ€ soalan aku.
Suami aku cuma tersenyum, dari jauh terdengar nenek bercakap, Barda.
tolong tangkap ayam, kite ada tamu.
Sapa nek?.
jawab suara tu.
orang kl datang kata nenek.
Suami ajak aku mandi bersama diorang, suami suruh aku pakai kain batik, untuk berkemban, pas tu selimut guna towel.
Aku ikut saja apa kata suami, tapi dlm hati, ishh.
masaalah betul la, mana biasa mandi pakai kemban.
kita org turun dari rumah menuju ke perigi di depan rumah.
Keliling perigi ditutup daun kelapa, tidak de pintu pun makne nya masa kita org mandi orang lain boleh masuk gitu saja.
Dekat perigi ada tangga, yangg digunakan untuk turun ke dalam parit takungan air parit yg mengalir air nya nampak bersih dan jernih, mula mula suami turun dulu, masa diorang turun dan sampai ke dalam, diorang buka tuala bertelanjang bogel, jadi badan diorang kat dalam air, kalau gelap tidak nampak apa la tapi kalau waktu tengahari ke sure nampak zakar diorang.
Aku senyum sendirian.
Pas tu aku ikut sama tapi tidak buka kemban.
Suami kata jgn buka kemban takut nanti orang nampak.
aku senyum saja.
dan ikut kata nya.
rimas juga mandi ngan pakai kain.
Dan biasa mandi berbogel.
Lepas 3 hari di kampong, aku dah mula rasa selesa dan seronok, udara bersih, sunyi dan tiada kebisingan.
Barda yangg nenek panggil mintak tolong tangkap ayam rupanya anak jiran sebelah rumah.
Baru lepas spm tapi tidak dapat melanjutkan pelajaran sebab tidak lulus.
Badannye tegap, maklum la kerja kampong, tapi Barda ni peramah dan pandai bergurau, aku dan suami rasa senang bergaul dngn nya.
Sepanjang kat kampong, nenek yangg masak.
diorang tidak bagi aku masak, lagi pun aku mana reti nak masak guna dapor kayu, tapi nak jaga hati nenek, aku ke dapor juga tolong tolong nenek tiup api, pedeh juga la mata bila terkena asap.
Pagi tu, nenek demam, suamiku bawa nenek ke Bandar untuk ambil ubat tapi aku tidak ikut, saja nak bermalas malas menikmati udara nyaman di kampong.
Lebih kurang jam 10 pagi, terdengar macam ada orang mandi.
Aik.
sapa lak yangg mandi, kan semua oraang ke Bandar.
dngn cuma berkemban, aku buka daun tingkap yangg menghala ke telaga, buka sikit saja nak tengok sapa yangg mandi, rupanya Barda yangg mandi, tapi mata aku terkaku bila melihat Barda mandi bogel, mgkin diorang fikir tiada siapa di rumah sebab keadaan rumah yangg sunyi dan kereta kita org tiada.
Diorang pun tau kita org semua ke Bandar.
Badan Barda nampak pejal dan sedikit gelap, mgkin sebab selalu berpanas.
Dadaku berdebar debar menunggu Barda naik dari permukaan air, teringin rasa di hati nak tengok cam ne agaknye zakar si Barda budak kampung ni.
Tidak lama kemudian, Barda naik dan terus mengambil sabun lalu menyabun badannye.
Berderau darah I bila nampak zakar Barda yangg dah tegang, besar.
Barda menggosok gosok zakar diorang sambil memejamkan mata, rupanya Barda sedang melancap.
Agak lama juga die melacap.
dalam hati I budak na boleh tahan lama gak nya.
tidak lama kemudian, nampak badan nya mengeliat dan jubur nya bergoyang goyang mgkin dah terpancut cecair puteh 2 kot.
Lepas tu Barda turun ke kolam dan menyelam.
Dadaku terus berdebar bila melihat aksi Barda tadi, secara tidak disedari, tanganku menggentel putting susu yangg dah mula tegang manakala tangan sebelah lagi mengentel biji kelentitku.
Em.
enak sungguh rasanya.
Dalam hati mula terasa keinginan untuk menikmati tubuh yangg kekar dan sasa dngn zakar yangg nampak besar tu.
Sambil menggentel-gentil.
Mataku terpejam, aduh nikmatnya.
lazat nya.
Habis basah puki aku.
Suamiku balik agak lewat hari tu, tapi nenek tiada bersama, diorang memberi tahu nenek kena masuk wad, mgkin sehari dua lagi baru keluar.
tidak pe laa Bang.
Kata aku.
, kita org tunggu sampai nenek keluar dan betul betul sehat baru balik kl.
Suami aku tersenyum gembira.
Keesokan paginya, suamiku ke Bandar lagi untuk melihat nenek.
Aku tidak ikut sebab lebih suka duduk berehat saja dan suamiku tidak membantah.
Lebih kurang jam 8 pagi, aku menuju ke kolam mandi cuma dngn berkemban tuala mandi yangg agak singkat hampir menampakkan pangkal ponggongku yangg pejal.
Dalam hati berharap agar Barda terlihat diriku.
Sampai di perigi, aku membuka ikatan tuala dan menyangkutkan tuala di dinding perigi lalu perlahan lahan menuruni tangga di kolam.
Terasa sejuk bila ujung kaki terkena air kolam yangg jernih.
Dngn perlahan aku terus menuruni anak tangga dan sedikit demi sedikit tubuhku tenggelam dalam air.
Lalu aku menyelam beberapa ketika dan timbul semula.
Aduh, sejukdan menyegarkan.
aku hampir terlupa yangg ketika suamiku mengajakku balik kampong Nenek, jiwaku memprotes, kini baru aku tahu, betapa indah dan nyamannye kehidupan di desa.
Lama juga aku berendam di kolam sambil menggosok dan membelai tubuhku yangg gebu.
Kemudian aku naik ke atas tangga dan duduk di tangga dngn cuma hujung kakiku saja yangg mencecah air perigi yangg sejuk dan menyegarkan.
Aku pejamkan mata sambil tanganku membelai payudara ku yangg mekar, tidak la besar sangat, Cuma 34C.
, lama tangan aku berada di situ sambil mengurut buah susuku.
aku tersentak seketika dalam hayalan bila terdengar saperti ranting kayu patah dipijak orang, Bila aku buka mata, aku ternampak seperti ada seseorang yangg memerhatikan diriku dari balik dinding perigi yangg cuma diperbuat dari daun kelapa yangg di anyam.
Aku pasti, aku menjeling dan nampak Barda sedang memerhatikan gerak geriku.
Menyedari kehadiran Barda, aku bangun dan berdiri sambil melakukan gerak tubuh (exercise) ada ketikanya aku tunduk membelakangkan Barda hingga kepala aku ke bawah, aku yakin dngn berkedudukan begini Barda akan melihat puki ku dari arah belakang dngn jelas.
Kemudian aku berdiri semula dan menghadap ke arah Barda lalu aku lentokan badan aku ke belakang dngn tujuan supaya Barda dapat melihat puki ku dari depan dngn sejelas jelasnya.
Cerita Sex Jubur Isteri Ditikam Budak StimAku tau tentu Barda sedang tidak tentuarah bila melihat puki ku yangg licin tanpa bulu.
Kemudian aku mengurut urut buah susuku dan tangan sebelah lagi mengurut bibir puki ku yangg tembam sambil memejamkan mata, tanpa aku sedari, air puki ku mula keluar dan aku mula mengeluarkan bunyi erangan yangg halus dan nikmat.
Tiba tiba terasa ada orang memeluk aku dari belakang, terasa zakar nya yangg menengang.
menikam jubur isteri orang ni.
aku tau mesti Barda dan aku buat-buat terperanjat dan menoleh ke belakang.
Barda !.
apa kamu buat ni?.
aku mengherdik.
Tergamam diorang bila aku berbuat demikian,.
Lalu segera aku mencapai tuala aku an menutupi tubuhku.
Maafkan aku kak,.
aku tidak sengaja nak melihat kakak, tapi bila aku melihat, aku tidak boleh nak mengawal diri aku.
Maaf kan aku.
die tunduk.
kita org terdiam seketika.
tidak pe la Barda.
, salah akak juga tapi Barda mesti janji tidak akan beritahu sesiapa apa yangg Barda lihat sebentar tadi.
Aku janji kak.
, kata Barda.
tapi nampak nya gementar.
aku nampak seluar nya membojol aje.
mesti zakar nya masih keras lagi.
Lalu aku mempelawa Barda naik ke rumah.
Barda mengikut saja seperti orang ketakutan.. Barda duduk di lantai ruang tamu ( di rumah nenek memang tidak de kerusi pun).
aku terus ke dapor mengambil dua cawan kopi lalu aku hidangkan pada Barda.
Aku duduk dihadapanya dngn cuma memakai tuala tadi.
Mata Barda segera terpaku bila terlihat puki ku tersengeh dihadapannya dan aku lihat dadanya berombak dan nafanya semakin laju.. aku buat tidak perasan saje.
Yang puki ku tersengih.
Kenapa Barda?.
tanye aku.
Ttak de apa kak.
dngn suara yangg gugup.
Abis, napa macam orang nak pengsan saja.
cakap pun mengeletar.
takut ape.
! tanye aku.
Ohh.
! maafkan akak Barda ! tidak perasan lak.
tuala akak ni pendek, dan benda akak.
terbuka.
Barda tidak penah tengok ke.
selamba aje aku tanye die.
tidak pernah kak ! ,.
Baru tadi Barda dapat tengok.
kata Barda Barda suka ke tengok akak macam tadi, sambil aku menutup puki aku ngan tangan.
Suka.
katanya sambi mula tersenyum, aku dapat melihat seluar Barda dah mengembong.
Dan begerak-gerak.
Tadi Barda tengok akaknye, sekarang giliran Barda bagi akak tengok Barda punye.
iish akak.
Barda malu la.. die tersipu-sipu sambil tunduk.
tapi mata menjeling kat puki aku.
Yangg terlindung sikit.
Kalau Barda tidak kasi tengok.
, nanti akak bagi tahu abg, yangg Barda ngintai akak mandi.
ujar aku.
dngn perlahan Barda bangun dan membuka zip seluarnya dan londeh kebawah.
Aku tergamam bila melihat zakar Barda yangg tegang dan besar dan berurat, lalu aku pegang perlahan dan aku urut manja.
Barda masih dalam keadaan berdiri dan memejamkan matanya apabila aku urut zakar nya.
Apa Barda rasa? Sedap kak.
suara nya agak perhan dan mengeletar.
Selama ni.
Barda urut sendiri saja.
ujarnya.
Kemudia aku masukan perlahan zakar Barda dalam mulut aku dan aku hisap perlahan-lahan sambil lidahku bermain main di kepalanye dan Barda mula menggelinjang.
Aku tau pasti tidak lama lagi Barda akan terpancut, lalu aku kulum dan sedut kuat.
puas juga aku kulum, sedut dan membelai telor nya yg licin.
tapi tidak juga air nya terpancut.
Kalau hubby aku dah lama terpancut.
ni.
kata aku dalam hati.
Kak.
, sedap sangat kak.
, tidak pernah Barda merasa senikmat ini,.
ujar nya.
Ok.
sekarang giliran Barda , boleh? kata aku.
Nak buat mcm mana kak.
, Barda tidak biasa.
kata nya.
aku ceritakan pada Barda apa yangg harus dilakukan satu persatu dari membelai buah susuku hingga lah bagaimana hendak memasukan zakar nye dalam puki aku.
Aku membaringkan diriku di atas tilam kekabu dan memejamkan mataku, nak merasa cam ne budak kampung ni membelai tubuhku , nak tau diorang faham ke tidak apa yangg telah aku ajar sebentar tadi.
Terasa tangan Barda yangg kasar mula mengusap perlahan buah dada aku yangg dah sedia tegang.
Nyata berbeza sebab biasanya tangan halus (tidak pernah kerja kasar) yangg membelai buah dada ku.
Cerita lucah Jubur Isteri Ditikam Budak StimRasa geli geleman lak tapi sedap.
Barda terus membelai dan mengusap, sesekali diorang meletakan jarinya ke atas putingku yangg dan tegang.
Kemudian Barda mula memicit buah dada ku perlahan lahan sambil menggentel puting buah dada ku.
Cepat juga Barda belajar.
kata hati aku.
Makin lama Barda mengurut, membelai dan menggentel buah dada ku, semakin nikmat kurasakan dan aku mula mengeluarkan suara halus kenikmatan.
Napa kak, sakit ke Barda buat?.
Tanye nya.
tidak,.
!.
pandai Barda buat,.
sedap.
lazat.
kata aku dngn nada lemah.
Kemudian Barda meneruskan acara usap dan gentel di buah dada ku.
tetiba aku merasa Barda meniarap di atas tubuh aku, terasa zakar nya yangg tegang bila terkena puki ku yangg dan basah sejak tadi.
Aii.
cepatnye diorang nak masuk.
bisik hati aku.
tapi aku mendiamkan diri nak melihat sejauh mana kesabaran Barda dan nak tau diorang ikut tidak apa yangg telah aku ajar sebentar tadi.
Barda mengerakan ponggongnya dan dngn gerakannya membuatkan zakar nya bermain di alor puki ku.
Lepas tu terasa hangat di putting buah dada , rupanya Barda mula menghisap buah dada ku sambil tangannya mengurut dan memicit buah dada ku yangg sebelah lagi.
Aduhh.
nikmat sungguh rasanye.
aku tetap mendiamkan diri menikmati apa yangg die lakukan ke atas tubuhku sambil zakar nye bergerak di alor puki ku yangg dah banjir.
Lepas tu terasa Barda menggerakan lidahnye ke leher.
Barda !.
jangan sedut, nanti ada kesan Merah.
aku bersuara lemah.
Barda meneruskan jilatan di leher dan telingaku.
aku terasa geli geleman.
tapi nikmat.
Kemudian Barda menggerakkan lidahnya ke celah buah dada ku dan terus ke bawah, memainkan lidah di pusatku dan terus ke bawah.
Terasa Barda mencium dan mengigit tundun puki ku yangg agak tembam, dan membelek belek puki ku.
Lepas tu die meneruskan jilatan dipeha kananku.
Di angkat kaki kanan aku ke atas dan die menjilat serta menciumnya.
Lepas tu die meneruskan jilatan ke jari jari kaki aku.
aduh.
suami aku tidak pernah melakukan sedemikian.
Kemudian Barda menjilat jejari kaki aku dan mengisap ibu jari kaki aku.
Rupanya nikmat juga diperlakukan demikian.
pandai pula budak ni.
bisik hati aku.
Lepas tu Barda menjilat jari jari kaki kiriku dan menghisap ibu jari kaki kiriku pula, seketika kemudian Barda meneruskan jilatan ke betis dan peha kiriku.
Kemudian terasa Barda mencium puki ku dan terasa lidah die mula mencicah bibir luar dan die memulakan jilatan di situ.
Selepas menjilat bibir kiri die menjilat bibir kanan.
Kemudian terasa Barda meletakan lidahnye di alor puki ku sebelah atas dan die mula membelah alor puki ku menggunakan lidahnya.
Dan aku mula mengerang kenikmatan bila hujung lidah die menyentuh biji kelentitku yangg sudah lama mengembang.
Barda berhenti disitu dan menghisap biji kelentitku emm.
sedap nya.
Barda.
kataku dngn nada perlahan.
Kemudian Barda membuka bibir luar puki ku dan mula menjilat bibir dalam aku yangg tersembunyi di balik bibir luar dan seketika kemudian terasa lidah die memasuki liang rongga puki ku , aku semakin tidak tahan dngn tindakannye yangg perlahan penuh kenikmatan.
Aku mula menggelupor dan mengerang, terlalu nikmat dan kemudian aku mencapai climax yangg pertama.
Lepas tu Barda bangun membuka kaki aku menjadikan aku terkangkang dan die berada di antara kakiku , aku lihat diorang tersenyum bila melihat puki ku dan terbuka menanti tikamananya yangg padu.
Barda meletakkan hujung batang nya di atas biji kelentitku dan menggeselnya perlahan, terasa lembut tapi nikmat.
Kemudian die memasukan kepala zakar nya perlahan dalam lubang yangg dah sedia menanti, perlahan tikamannye dan aku mula merasa senjatanya memasuki liang telaga aku.
Oh nekmat nya, terasa takuk Kepala zakar nya menerjah masuk.
terasa urat urat zakar nya didinding lubang telaga aku,.
aduh,.
nikmatnya, terasa seperti baru pertama kali melakukan hubungan sex.
Mulutku ternganga dan mataku pejam, aku betul betul menikmati tikaman Barda yangg amat perlahan tapi nikmat, makin lama semakin dalam dan akhirnya hujung senjata die sampai ke dasar.
Barda mendiamkan zakar nye dan aku mula mengemut ngemut dan membuai dan mengahayun kekiri kekanan bagai irama dangdut.
Aku memaut Barda dngn kuat, dan mengepit Barda menggunakan kaki aku, ke dua hujung kakiku bertemu dibelakang badan nya.
Lepas tu mulut Barda mencari mulut aku.
kita org menekmati kuluman lidah, kulum mengulum.
Lepas itu mulut nya ke bawah mencari pangkal payudara aku dan seterusnye menjilat dan mengulum putting buah dada aku dan menghisap perlahan sambil hujung lidahnye bermain-main di situ.
Barda mula perlahan-lahan menarik keluar zakar nye dan masa tu aku kemut kuat sebab terasa sayang untuk membiarkan zakar nye tercabut.
Bila hujung zakar nya dan nak terkeluar, Barda membenam kembali dngn perlahan.
Terasa sekali kenikmatannya, terasa batang yangg berurat tu keluar masuk , dan terasa takok kepala zakar nye mengasah dinding liang telaga aku.
Sungguh nikmat dan lazat.
Sunggoh indah rasanye diperlakukan begitu dan secara sepontan terkeluar suara halus dari mulutku sebagai pernyataan kenikmatan dan kelazatan yangg tidak terhinggaaku.
mengelupor dan mengerang.
aduh lazat nyee Barda menukar rentak tikamannya, dngn menikam laju tetapi semasa menarik keluar dngn perlahan sekali, aduh.
Kenapa baru kali ini aku merasa betul betul nikmat walau pun aku telah beratus bahkan beribu kali disetubuhi oleh suami dan juga bf aku, kenapa baru kini aku merasa kenikmatan yangg luar biasa dari budak kampong ini? Badanku bergetar setiap kali Barda membuat tikaman, dan aku merengek bila diorang mencabut batang zakar nya dngn perlahan, makin lama semakin nikmat dan aku semakin khayal, terasa seperti dibuai mimpi indah dan mengasyikkan.
Kemudia aku merasa die mengubah tikamannye pula, memasukan zakar nye dngn amat perlahan sehingga aku terasa betul urat urat batangnye yangg kekar, dan menariknye dngn laju kemudian menikamnye dngn rentak amat perlahan.
Aduh.
kat mana lak diorang ni belajar , aku tidak ajar pun tadi.
makin lama aku semakin hamper kepada kekalahan, aku tewas dngn budak kampong ini, bila aku tidak dapat mengawal diriku lagi, suaraku semakin kuat mengerang dan badanku semakin bergetar dan menggelupor.
Aku peluk Barda dngn sekuat kuatnya, ah.
aku sudah sampai kemuncak kenikmatan.
aku tewas ditangan budak kampung ini.
Sungguh nikmat ape yangg die berikan pada aku dan aku terasa leteh longlai.
Jubur Isteri Ditikam Budak Stim cerita melayu seks lucah[i-Jubur Isteri Ditikam Budak Stim cerita melayu seks lucah]Jubur Isteri Ditikam Budak StimBarda masih meneruskan tikamannye semakin lama semakin laju sedangkan aku telah hilang tenaga.
tidak bermaya.
aku biar saja ape yabg die lakukan Kenapa akakk.
! akak sakit ke.
Barda wat gini.
Tanye die.
aku tidak berdaya nak jawab sambil memeluk nya kuat.
dan mulut aku mencari mulut nya.
aku kulum bibir.
lidah nya.
gigit cuping telinga nya.
aku jilat tengkoknya.
Entah mcm mana, dngn kegairahan aku.
aku rasa enak datang lagi bila die membuat tikaman bertubi tubi, aku cuba melawan dngn mengemut dan memeluknye dngn kuat dngn harapan diorang akan mengeluarakan cairan nikmat dan hangat dalam liang kenikmatanku, makin lama aku merasa makin hamper Barda akan sampai climaxnya, dan tiba tiba die mendengus dan membuat tikaman dngn kuat dan gagah sehingga tubuhku bergetar dan serentak dngn itu terasa seperti simbahan cairan hangat dan aku juga mengeluarkan suara erangan yangg amat kuat dan aku menggelepar kenikmatan.
Aku meneruskan kemutan memerah batang senjata yangg berdenyut denyut dalam rongga aku sambil mengeluarkan saki baki cairan hangatnye.
Barda tertiarap di atas tubuh aku yangg telah longlai, aku terasa lemah tetapi penuh kepuasan.
Barda membuka mata dan tersenyum memandangku.
zakar nya masih berendam dalam telaga aku.
dan masih tegang.
Terima kasih kak.
katanya.
inilah pertama kali Barda dapat merasa sesuatu yangg sangat indah dan nikmat.
Barda hebat, tidak sangka Barda begini hebat.
kata aku pada nya.
diorang tersenyum bila aku memuji.
kita org berkucupan bertikam ladah.
seketika sambil diorang menggoyang goyangkan ponggongnya.
penis nya mula longlai di dalam liang nikmatku..Aku buat kemutan dan deyutan.
yangg terakhir sebelum die mencabut keluar zakar nya.
Barda nak lagi ke.
tanye aku.
Nak kak, tapi bukan masa ni, Emm.
terasa sayang nak melepaskannya dari pelukanku.
Barda mencabut senjatanya yangg dah mula longlai.
diorang menngambil tuala kecil dan mengelap puki ku.
Terasa seperti aku sedang dimanjakan bila diorang berbuat demikian.
Cantiknye puki akak.
Macam diorang senyum saja kak.
Memang la diorang senyum, kan Barda baru bagi diorang minum tadi.
ujarku.
pada nya.
kita org ketawa geli hati.
rasa kepuasan.
tidak terhingga.
lapang dada.
kendur semua urat saraf.
Barda baring disebelahku masih berbogel, kemudian diorang mengereng ke arah aku yangg masih berbogel terlentang keletihan.
Tangan nya bergerak membelai payudara aku.
Akak ni cantik la, puteh bersih,.
aku senyum bila die memberi pujian begitu.
Semua orang kata aku cantik suami aku, bf aku, bos pun selalu memuji kata aku cantik kata aku dalam hati.
Akak, bila agaknye Barda dapat bersama akak macam ni lagi ye? Emm.
Entah la Barda, akak pun nak lagi bersama Barda macam tadi.
, Barda ni handal dan romantic, Barda belajar di mana?.
ujar aku.
Kan akak yangg ajar Barda tadi, sebelum ni Barda cuma dengar kawan bercerita kenikmatan bersetubuh, tengok wanita bogel pun baru ni kali pertama.
Kata Barda.
aku bangun dan memegang zakar Barda yangg lembik, aku lap zakar nya, telornya.
Besar juga zakar budak ni.
bisik hati kecil aku.
Sejurus kemudian aku urut urut zakar nya.
Telor nya.
menunduk kepala aku dan aku mula kulum, mengisap dan lidah aku menjilat kepala zakar nya sambil tangan aku membelai telornya.
hhuuh.
zakar nya mula begerak dan mengembang dan menegang ternyata ia bangun semula, makin lama makin keras.
Barda pula membelai buah dada ku semula, menghisap dan menyonyot putting buah dada ku yangg dah mengeras semula.
Lama kemudian terasa lidah Barda menari nari di setiap rongga puki ku dan akhirnya aku climax lagi sekali Kemudian aku minta Barda baring terlentang sebab aku nak naik ke atas nya, posisi kegemaranku, dan dngn perlahan aku masukan zakar die dalam lubang puki aku.
Aduh.
kenapa kali ini aku lemah sangat, baru sebentar aku dipandu dan memandu terasanye tidak bermaya.
dan longlai, tapi aku teruskan.
guna kekuatan yangg ade.
aku nak uji budah ni sajauh mana die boleh berenang..Bisik hati kecil aku.
terasa betul batang zakar nya masuk jauh kedalam dasar puki ku, terasa betul batang zakar nya memenuhi liang nikmatku aku guna kan irama dangdut.
turun naik.
Kekiri kekanan.
ooh die tidak mengalah.
dan aku terkulai kenikmatan di atas tubuh sasa Barda.
aku terbaring lesu dan Barda bangun mengangkat kakiku tinggi ke atas bahunya.
Dan dngn perlahan Barda memasukan batang zakar nya yangg gagah ke dalam rongga nikmat yangg sedia menanti.
Barda menikam dngn penuh kegagahan dan tiba tiba Barda mamasukan jarinye dalam lubang bontot aku.. Barda.
em.
kenapa jadi sedap sangat ni.
dan rengekan halus tidak henti keluar dari bibirku bila Barda berbuat demikian.
Bijak juga budakni.
bisik hatiku.
Makin lama diorang makin hebat dan gagah dan akhirnye kita org terkulai bersama penuh kenikmatan dan keindahan.
Barda masih meniarap di atasku, menciumi aku dngn penuh kasih sayang, terasa senjatanya mula mengecil dan akhirnya terkulai layu.
Kita org sama sama bangun dan membersihkan diri, kerana tidak lama lagi suamiku dan nenek tentu akan balik.
Hari ini aku mendapat pengalaman yangg sangat indah dan tidak mgkin dapat aku lupakan seumur hidupku.
Jika suamiku ajak balik ke kampung kerumah Nenek lagi.
aku pasti tidak akan menolak walau pun berjalan jauh.
kerna berbaloi.
. . .
Sumber:Internet